English  |  Български

Тел.

+3592 954 97 30

E-mail:

office@interconnectionbg.com

Стратегическо планиране, осъществяване и оценка в следните комуникационни области:

Корпоративни комуникации

 • Управление на репутация – Благодарение на своя солиден опит и креативен подход и таргетирайки ключови потребители, ние моделираме вашата репутация като истинско отражение на корпоративна ви култура. Ние моделираме вашата репутация, благодарение на солидния ни опит и подход, и показвайки, че вашият имидж е истинско отражение на корпоративната ви култура.
 • Корпоративна социална отговорност - Ще формулираме стратегия за корпоративна социална отговорност и ще намерим възможности, които ще добавят стойност към вашият корпоративен имидж.
 • Управление на кризи - По време на трудни моменти за компанията, ние се грижим и защитавам институционален и корпоративен имидж, както вътре в компанията, така и извън нея.
 • Вътрешни комуникации - Ние работим с вас, за да обединим служителите около позитивна културна принадлежност за преодоляване на промени и трудности. И нашите усилия директно помагат за постигане на вашите бизнес цели.

Маркетингови комуникации

 • Брендинг - Ние придаваме стойност на вашата компания като определяме къде се намира марката ви, като ви помагаме да изразите мнението си и да предадете посланията си до ключовите за вас публики.
 • Директен маркетинг – Вид рекламна кампания, която цели да предизвика действие (например заявка, посещение на магазин или уеб сайт, желание за получаване на допълнителна информация за дадена стока или услуга) от определена група клиенти в отговор на комуникацията с даден маркетьор. За получаване на тази информация, ние използваме широка гама от формати като: директна поща, телемаркетинг, имейл маркетинг, атрактивни дейности на мястото на продажбата.
 • Събитиен маркетинг – Ние можем да бъдем вашия партньор за събития, изложби, семинари и всякакви срещи. Проектирайки, организирайки и осъществявайки вашето събитие, целите ви ще бъдат достигнати, а бюджетът ви ще бъде оптимизиран. Нашият опит ни помага да осигуряваме на клиентите си обслужване на много високо ниво.

Други услуги

 • Връзки с медиите – Ние ще подплатим вашата история със солидни факти и проучвания; ще изградим и поддържаме отношения с ключови журналисти; ще превърнем вашата история в новина, използвайки необходимата доза креативност, навременност, достоверност и достъп до авторитетни говорители.
 • Проследяване на медиите, анализ и оценка на публикациите - Ние проследяваме широка гама от печатни и онлайн издания. Високо квалифициран екип от специалисти търси, резюмира, превежда и изпраща съответното медийно отразяване според нуждите, изискванията и сроковете подадени от клиента. Търсенето може да проследява ключови думи, имена на компании, марки, продукти и имена, както и да бъде по много по-комплексни критерии, включително теми, въпроси и събития, специално зададени от клиента.
 • Графичен дизайн – Ние можем да изработим: лого за вашата компания, разнообразни листовки и брошури, бланки, визитни картички, пощенски картички, дизайн на списания.
 • Създаване и поддръжка на уеб сайт – Уеб сайтът ви трябва да работи за вас. Той трябва да ви носи клиенти и да ги информира. Нашият опит в тази област ви гарантира, че ние сме подходящи, както за да ви дадем съвет какъв да бъде вашят сайт, така и да ви го изработим и поддържаме. Независимо дали искате онлайн магазин или опростен сайт, който да информира за услугите, които предлагате, ние можем да ви помогнем да развиете вашия бизнес, използвайки Интернет.
"Ела, научи и спечели" ... с Училище БЕБЕ

От 20 септември 2011 г. училище БЕБЕ стартира томбола с много и атрактивни награди. Тегленето ще бъде на 11 ноември 2011 г., а условията за участие, може да...
още

Училище БЕБЕ – презареждане